FAQ – usein kysytyt kysymykset

Miten pääsen saareen?

Viikkohintaan kuuluu venekuljetus joko Kemin tai Simon edustalta saareen ja takaisin. Mikäli tarvitset apua satamaan tulemisessa, ole meihin yhteydessä muutamaa päivää ennen tulopäivääsi.

Onko mökeissä ruuanlaittomahdollisuutta?

Mökeissä on uudet kaasuliedet ja jääkaapit, sekä tarvittavat astiat ja ruuanlaittovälineet.

Mitä minun täytyy ottaa mukaan henkilökohtaisten tavaroideni lisäksi?

Lakana, tyynyliina ja pussilakana / makuupussi, pyyhe, pefletti, taskulamppu, tulitikut, mahdolliset lääkkeet (huom. särky- ja allergialääkkeet). Vuodevaatteet voit halutessasi myös vuokrata meiltä hintaan 20e / viikko / hlö.

Onko mökeissä juomavettä?

Varaamme mökkeihin 5l vettä / päivä / hlö. Tämä vesi on tarkoitettu juomiseen ja ruuanlaittoon. Peseytymisvesi otetaan merestä. Perämeren vesi ei ole suolaista, ja tarvittaessa merivettä voi suodattaa myös juomakäyttöön.

Mitä teen jos loukkaan itseni tai tulee joku muu hätä?

Mökeissä on ensiapukaappi, jossa on tarvikkeet pienten haavereiden hoitoon. Mikäli hätä ei ole välitön, soita meille niin järjestämme haun saaresta. Akuutissa hätätilanteessa soita 112, jolloin meripelastus tulee apuun. Mökeissä on puhelin hätäkäyttöä varten, mikäli oma puhelimesi ei syystä tai toisesta toimi. Huomaa, että matkavakuutuksen täytyy olla paimenloman aikana voimassa.

Voinko ladata mökeissä puhelintani?

Aurinkopaneleiden virta riittää hyvin puhelimen ja tietokoneen lataamiseen, sekä valoon.

Onko saarissa punkkeja?

Kyllä, saarissa on punkkeja, joten jokailtaiset punkkisyynit on hyvä muistaa. Punkit kävelevät iholla pitkän aikaa ennen kuin tarttuvat kiinni, joten tarkastuksella voi estää puremat tehokkaasti. Myös suosittelemme punkkirokotuksen ottamista.

Voiko mökin edustalla uida?

Kyllä, saarissa on hyvät uintimahdollisuudet. Myös soutuveneen vuokraaminen mahdollista